ogrenci_etkinlik

ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERİ

UK2018_3

IAESTE Türkiye 12. Ulusal Öğrenci Konferansı
16-18 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul, Galatasaray Üniversitesi'nde düzenlenmiştir.

ul_konf

IAESTE Türkiye 11. Ulusal Öğrenci Konferansı

14 üye üniversiteyi temsilen, 101 öğrenci, 24-26 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul MEF Üniversitesi’nde toplanmışlardır. Proje yönetimi, gönüllülük ve takım çalışması, yaz dönemi etkinlikleri gibi konularda, uzun dönemli IAESTE gönüllü öğrencileri tarafından workshop’lar düzenlenmiştir. Katılımcılar, IAESTE’nin kurumsal süreçleri hakkında bilgilendirilmiş ve süreçlerde öğrencilere düşen yükümlülükler konusunda kendilerine eğitim verilmiştir.

IAESTE Türkiye LC Weekend 2017

LC_weekend

10 üye üniversiteyi temsilen 38 öğrenci 15-17 Eylül 2017 tarihlerinde Amasra’da bir araya gelmişlerdir. Yeni üyelerin bilgilendirilmesi, staj yeri toplanması konusunda stratejilerin belirlenmesi ve kalitenin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapmışlardır. Yurtdışında daha iyi bir temsil için yurtiçindeki yerel komitelerin iletişiminin ve işbirliğinin artması amaçlanmaktadır.

IAESTE Türkiye LC Weekend 2016

5 üniversiteyi temsilen 30 öğrencimiz 1-2 Ekim 2016 tarihlerinden Kerpe’de biraraya gelmişlerdir.