Temsilciler Toplantısı

20 Kasım 2019, İstanbul Teknik Üniversitesi

20191120_100802

IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) TÜRKİYE Yıllık Temsilciler Toplantısı 20 Kasım 2019 Cuma günü, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi’nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. Tüm gün süren toplantıya, IAESTE Türkiye üyeleri arasında bulunan 27 üye üniversiteyi temsilen 30 kişi katılmıştır.

2 Kasım 2018, İstanbul Teknik Üniversitesi

DSC_6119

IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) TÜRKİYE Yıllık Temsilciler Toplantısı 2 Kasım 2018 Cuma günü, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi’nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. Tüm gün süren toplantıya, IAESTE Türkiye üyeleri arasında bulunan 14 üniversiteyi temsilen 18 kişi katılmıştır.

27 Ekim 2017,
İstanbul Teknik Üniversitesi

7

IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) TÜRKİYE Yıllık Temsilciler Toplantısı 27 Ekim 2017 Cuma günü, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi’nde bulunan Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü, Prof. Dr. Remzi Ülker Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Tüm gün süren toplantıya, 62 üye üniversiteden 19 tanesini temsilen 23 kişi katılmıştır.

18 Kasım 2016, İstanbul Teknik Üniversitesi

Tem-Top

IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) TÜRKİYE Yıllık Temsilciler Toplantısı 18 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi’nde bulunan Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü, Prof. Dr. Remzi Ülker Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Tüm gün süren toplantıya, 54 üye üniversiteden 22 tanesini temsilen 24 kişi katılmıştır.

27 Kasım 2015, İstanbul Teknik Üniversitesi

Tem-Topl

IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) TÜRKİYE Yıllık Temsilciler Toplantısı 27 Kasım 2015 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenmiştir. 52 üye üniversiteden 17 tanesini temsilen 22 temsilci toplantıya katılmıştır.